5 redenen om te kiezen voor glasvezel.

Glasvezel Kampershoek!

De eerste glasvezelaansluiting komt steeds dichterbij, de eerste glasvezelaansluiting van FIBERWEERT zal deze zomer op bedrijventerrein Kampershoek gerealiseerd worden! Binnenkort kunnen u en uw organisaties gebruik maken van een niet overboekte glasvezelaansluiting van FIBERWEERT

(“BESPARING PER MAAND T.O.V VORIGE GLASLEVERANCIER”)

Snelste verbinding!

Op het moment is er geen snellere verbinding dan glasvezel. Dit komt doordat de capaciteit van een ADSL- of CATV-verbinding gedeeld wordt met meerdere gebruikers, een glasvezelverbinding wordt vaak zonder overboeking geleverd, 24 uur per dag, 7 dagen per week met een gegarandeerde hoge snelheid. Bij glasvezel gaat uploaden even snel als downloaden, dus hoe meer organisaties gebruik maken van digitale communicatie, en hoe meer men in de cloud werkt, hoe belangrijker deze symmetrische en gegarandeerde bandbreedte wordt.

Leverbaar in heel Nederland

Zakelijk glasvezel is in heel Nederland leverbaar, ook de buitengebieden hebben toegang tot snelle verbinding. Een glasvezelverbinding van Fiberweert is ook goed geprijsd, zo beschikt u 24/7 over uw eigen bandbreedte zonder enige beperkingen.

Voldoende bandbreedte voor u hele organisatie

Waarschijnlijk werken binnen uw organisatie steeds meer diensten online, dit vergt uiteraard meer van uw internetverbinding. Bijvoorbeeld online back-ups en printopdrachten, deze maken gebruik van uw internetverbinding. Met een glasvezelverbinding beschikt uw over voldoende bandbreedte om al deze diensten te combineren op één netwerk, zo gaat alles via een betrouwbare, veilige verbinding.

Betrouwbaar

Voor organisaties zoals die van uw is het natuurlijk onmisbaar om veilig en betrouwbaar online zaken te doen en te kunnen communiceren. Communicatie met partners, klanten en collega’s moet vlekkeloos verlopen. Met glasvezel kiest u voor een netwerk met een beschikbaarheid van vaak meer dan 99.9%, dit garandeert een zo goed mogelijke (online) bereikbaarheid.

Klaar voor de toekomst

Als u voor glasvezel kiest, kiest u voor het meest toekomstvaste netwerk. Een glasvezelverbinding is voorbereid op de groei van uw organisatie, of het nu meer online applicaties, meer medewerkers of meer vestigingen zijn. Met glasvezel vangt u dit moeiteloos op, zo hoeft u niet meer te investeren in nieuwe verbindingen.